Grup de autocunoastere si dezvoltare personala pentru adulti.

LET’S TALK – TALK about U!

Intrun spatiu linistit si neconventional, cu o atmosfera deschisa si primitoare, te invitam sa discutam deschis despre tine…

Vino sa te cunosti asa cum poate nu te stii si sa inveti alaturi de noi un nou joc – cel al Dezvoltarii personale…
Este un joc despre ganduri si emotii, framantari, bucurii si tristeti, sperante, asteptari si dezamagiri…un JOC despre VIATA!

Cand ii vei fi invatat regulile, vei dobandi noi abilitati, te vei simti mai liber, mai echilibrat, mai sigur pe tine si mai increzator!

Un grup de Autocunoastere si Dezvoltare personala se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa depaseasca situatiile dificile cu care se confrunta si sa integreze evenimente neplacute care au avut loc in viata lor.

Pentru o buna functionare a grupului este important sa participe un numar de 6-8 persoane la fiecare sedinta. Grupul de dezvoltare personala este organizat pe module, fiecare modul cuprinde 8 sedinte pentru a putea experimenta efectele benefice ale acestor intalniri.

Cand?
Joi, 12 Iunie 2014, orele 18.30 – 21.00

Unde?

Str. Monetariei nr. 1, Sector 1, Bucuresti (zona Pta. Victoriei, in spatele Muzeului Taranului Roman).

Cost?
Prima sedinta este GRATUTA, iar pentru urmatoarele taxa de participare este de 50 Ron/sedinta (2h30min).

Cum ma inscriu?
Te poti inscrie trimitand un mesaj pe adresa de e-mail: florentinaraluca.cristea@yahoo.com, sau ne puteti contacta sunand la numarul de telefon: 0724.53.71.35 – Psih. Raluca Cristea.